WHAT'S IN MY BAG VIDEO

New Hair & Princess Curls

Heey piger!

I torsdags var det tid til at få lagt reflekser i håret og klippet spidserne. Jeg var inde forbi min søsters frisør salon, der er beliggende i Roskilde Centrum. Hvis I spørger mig, er hun den dygtigste frisør jeg nogensinde er støt på (og jeg har altså prøvet et par stykker, som alle har sjusket på den ene eller den anden måde) Om det så har været at klippe skævt, klippe for meget, lagt forkerte striber og endda også misfarvning! Ak ja, jeg har prøvet en del når det gælder frisører og derfor bruger jeg kun min søster. Hun laver mit hår til perfektion hver evig eneste gang. Se bare selv længere nede i indlægget!

collage

salon2

Er det ikke bare en fin salon?

waves

waves2

Jeg elsker mit nye hår. (Nyt og nyt, jeg fik nu bare lavet det sædvanlige, men jeg bliver altid lige så begejstret hver gang) Hvad synes I om det?

‘Malene Fyllgraf – Økologisk frisør og makeup artist’ – Besøg hendes FB side HER.

Ps. Har I fået set min ‘What’s in my bag‘ video, som jeg lagde ud i går? Hvis ikke, kan I se den HER.

Hav en rigtig skøn lørdag. Vi ses snart igen <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WHAT'S IN MY BAG VIDEO