Black Pearl Outfit

Girl Power & Networking

img_3252

*Skjorte: HER *(Modtaget som gave) 

Heey piger!

I går var jeg til et Insta-meetup inde i byen, hvor jeg mødte andre influencers som jeg selv. Vi skulle mødes til en kop eftermiddagskaffe og forinden mødtes jeg med min veninde, Nathja, som jeg skulle følges med. Hele formiddagen gik vi og vendte situationen og kunne ikke undgå at være en smule spændt på at skulle møde en flok piger, som vi kun kendte til via social media. Som I nok allerede ved, mødte Nathja og jeg hinanden via Instagram. Det var vores store passion for Instagram og blogging der førte os sammen, ligesom det var dét der var omdrejningspunktet for gårdagens meetup.

Når man som jeg, befinder sig i en branche hvor alt foregår på de sociale medier og hvor det hele hurtigt kan blive ‘SoMe‘, er det en god idé at networke. Dels fordi det er en fed rus at møde andre med samme passion som en selv og dels fordi man kan lære så meget af hinanden. Det kan både gælde hvilke samarbejdstyper der er go eller no-go, hvilke redigeringsprogrammer der bedst, hvor de fede locations er, hvordan man kan øge engagement på sine kanaler og meget, meget mere. Det giver rig mulighed for sparring og for at drøfte oplevelser/situationer, som folk udenfor bloggerverden ikke kan relatere til. Noget helt andet er, at man skaber relationer og stifter gode venskaber med folk, som man nok aldrig havde mødt hvis ikke det var for ens fælles passion.

Listen for gode grunde til at networke er egentlig uendelig lang, hvis du spørger mig. Derfor har jeg kun én ting at sige og det er; hvis du selv driver en blog eller gerne vil i gang, så hold dig ikke tilbage med at gribe ud efter andre i branchen. Sammen kan vi meget mere end vi kan hver for sig!

Jeg er i hvert fald så excited over at have mødt nogle søde blogger piger og jeg ser frem til flere hyggelige stunder med dem.

Det var en lille update herfra. Et indlæg fyldt med kærlighed til networking og blogging, men hey – det er jo også Valentine’s Day ikke?

xoxo

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Black Pearl Outfit