Girl Power & Networking

Valentine’s Day? Helt ærligt!

28169899_10216050436004622_1405956556_o

Er du én af de piger, der i går blev vækket med en buket røde roser, fik morgenmad på sengen, forspiste dig i jordbær med chokolade og druknede i komplimenter? Så er dette indlæg nok ikke noget for dig.

Men hvis du tværtimod var alene i går, ikke oplevede nogle af de nævnte ting eller bare generelt er en smule skeptisk overfor hele det her Valentine’s Day koncept. Tjoo, så er du vist nok havnet det rette sted.

Jeg selv hører til den sidstnævnte gruppe. Ja, jeg var alene i går. Nej, jeg fik ikke chokolade fra en hemmelig beundrer (Jeg fik en æske chokolade af min mor) og jeg blev ikke overøset med komplimenter (Kun de kærlighedserklæringer der blev vekslet mellem mine forældre) Og ved I hvad? Det har jeg det helt fint med!

Hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg at Valentine’s Day er noget opreklameret, amerikansk hurlumhej. Jeg kan ikke se pointen i at man én dag om året skal være så ekstra med noget, som man egentlig burde gøre sig umage med alle andre dage om året. Jeg er selvfølgelig godt klar over, at det ikke kun er dén ene dag om året man er romantisk anlagt. Jeg er også godt klar over at det er en tradition, ligesom Mors og Fars dag, men så synes jeg at hver dag burde være Mors eller Fars dag. Jeg mener ikke at man skal gå ud og købe blomster og chokolade til sin mor hver dag, men hvorfor ikke gøre det en hvilken som helst anden dag, så ofte man har lyst? (Råd, tid, overskud osv.) Hvorfor skal der ligefrem være fastsat en dato, en grund til at man skal give blomster til sin mor eller en æske chokolade til sin kæreste. Med andre ord måske føle sig tvunget til at gå ud og bruge en masse penge man ikke har, føle sig stresset over at skulle købe den perfekte Valentine’s gave? Hvorfor ikke gøre det af egen fri vilje, en hvilken som helst anden dag? Jeg vil personligt meget hellere overaskes en tilfældig dag, fremfor at vide på forhånd at jeg får dét og dét netop den dato.

“‘Listen,’ he says ‘I don’t need the 14th of February to let you know how it feels whenever you smile at me. I don’t need that day to tell you how much I love you when you’re lost talking about what you love. Nor do I need that day to let you know how the littlest of things you do, affects me in every single possible way I can imagine. I don’t need Valentine’s Day to let you know how much I adore you. Because everyday is Valentine’s Day with you.”

Som enhver anden dag scrollede jeg gennem Instagram og sjovt nok stødte jeg på en masse blomsterbilleder og stories af kærestepar der fejrede Valentine’s Day. Pludselig fandt jeg denne quote og den ramte mig, fordi den netop understreger hvordan jeg opfatter d. 14. februar.

Lad mig endelig vide hvad I synes om Valentine’s Day. Om I fejrer det, har det på samme måde som jeg eller har en helt anden opfattelse? Let me know <3

xoxo

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Girl Power & Networking