Valentine's Day? Helt ærligt!

KNITS WITH A TWIST

styling

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

Vi kan ikke komme uden om at striktrøjer er et hit her i vinterkulden! Jeg har selv utallige striktrøjer i min garderobe og det er absolut min go-to favorit, når jeg skal ud i kulden. De holder én varm også er de bare super behagelige at have på, ikke sandt?

Som I kan læse er jeg ret hooked på striktrøjer og jeg er i sær vild med den slags, der skiller sig ud fra den typiske variant. Derfor har jeg i dag været på jagt og fundet nogle knits with a twist. Jeg elsker at striktrøjer ikke længere bare er en basic strik, men er gået hen og blevet mere fashionabelt. På den måde kan en helt normal oversize strik blive mere feminin og fin, ved f.eks. at have trompetformet ærmer eller en lille sløjfe ved håndleddet. Se f.eks. hvordan blogger Charlotte Caroline har valgt at fremhæve detaljerne ved sin striktrøje, ved at lade båndene hænge ud af ærmet. Jeg er helt vild med det!

skaermbillede-2018-02-16-kl-14-49-44

Jeg ved i hvert fald hvad der er på min to-do liste for den nærmeste fremtid og det er at købe en knit with a twist! Hvad synes I? Skal striktrøjer forblive basic eller er I mere til dem med trompetærmer og sløjfer? Let me know!

xoxo

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Valentine's Day? Helt ærligt!