KNITS WITH A TWIST

My Week Plans

28216943_10216084087085878_989087865_o

Heey piger!

Jeg håber I har haft en dejlig weekend og er klar på endnu en ny uge. Jeg har slappet af og været sammen med mine veninder fra gymnasiet. Det var efterhånden længe siden vi havde været samlet alle sammen. Måske kender I det selv, at det kan være svært at finde en dato hvor alle kan, når man er spredt for alle vinde? Efter en dejlig weekend er jeg klar på en ny uge og i den anledning tænkte jeg, at lave et indlæg om my week plans. So, here we go!

Mandag
Senere i dag skal jeg mødes med min ene storesøster og jeg glæder mig helt vildt til at se hende. Jeg har ikke set hende siden juleaften, så vi har en masse catch up! Efterfølgende skal jeg ud og ride og i aften skal jeg se Badehotellet med min familie. Følger I også med i den?

Tirsdag
I morgen formiddag skal jeg mødes med et par af de piger jeg mødte til et Insta meetup i forrige uge. (Læs mere om det HER) Vi skal drikke kaffe, sniksnakke og skyde billeder – det bliver så hyggeligt! Bagefter skal jeg ud til hesten og ellers ikke lave det helt store.

Onsdag
På nuværende tidspunkt har jeg ikke de store planer for onsdag, udover at jeg skal ud og ride. Ja, det behøver jeg vel ikke at nævne ved hver evig eneste dag, vel?

Torsdag
Jeg er ret spændt på torsdag, idet jeg skal til åbent hus og høre om en uddannelse jeg har kigget en del på. For de af jer som måske ikke ved det, droppede jeg ud af mit studie i januar måned. (Læs mere om det HER)

Fredag
Fredag skal jeg tøsehygge med min mor. Hvad vi skal lave, ved vi ikke endnu.

Lørdag
Lørdag eftermiddag skal jeg ses med en veninde fra mit gamle studie til en kop kaffe. Vi var hinandens study buddies og det er efterhånden længe siden vi har set hinanden, så jeg glæder mig til at catche up!

Søndag
Min søndag kommer nok til at ligne så mange andres! Den vil stå i familiens og hyggens tegn. Det kan bestemt ikke blive en bedre søndag, vel?

Det er mine planer for denne uge. Skal I lave noget spændende?

Hav en god dag!

xoxo

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

KNITS WITH A TWIST