My Week Plans

Outfit & Dots

 

jzof5212

ente8971

mqkw9499

Heey piger!
I går aftes postede jeg ét af disse billeder på min Instagram (HER). Jeg har modtaget denne polkaprikket bluse som gave fra MbySundahl og jeg synes den er så fin, at den fortjente et indlæg for sig. Det er faktisk min første polkaprikket bluse og så endda i farven grøn! I ved jeg normalt ikke er den mest farverige person når det gælder tøjvalg. Men jeg må indrømme at jeg synes jeg er blevet væsentlig bedre til at kaste mig ud i det med farver. Måske har I det også sådan? Sort er altid det sikreste valg; det kan gå til alt og passe til alt, ikke?

Med det sagt, så er jeg vild med at have fået en bluse i en anderledes farve. I går stylede jeg den med et par sorte bukser fra Zara. Det sorte mod det grønne er en god kontrast også er der alligevel en rød tråd mellem den hvide stribe på buksen og polkaprikkerne på blusen. Jeg elsker den bare ryg og detaljen med perlerne ved håndleddene er bare så cute. Det er bestemt en musthave til påskefrokosterne. Enten sammensat med en lang nederdel eller et par fine bukser. Blusen kan købes HER.

xoxo

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My Week Plans