Outfit & Dots

GINA FAVORITTER

Heey piger!

Jeg har  samlet et par af mine favoritter fra Gina Tricot, som jeg vil dele med jer. Jeg synes generelt at man kan gøre sig nogle gode køb hos Gina Tricot og så endda til rimelige priser. Mine favoritter som jeg har fundet frem i dag, er alt fra statement t-shirts, til bukser og fine toppe. I kan finde direkte links til tøjet under collagerne.

styling-2

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

Jeg er helt obsessed med den røde bluse. Jeg elsker de krøllede pufærmer. Så fint!

styling-3

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

Som I ved, elsker jeg denim og perler. (Læs mere HER) Denne variant i army grøn er virkelig cool.

Hav en rigtig dejlig weekend!

xoxo

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Outfit & Dots