It's brunch time!

Få succes på Instagram

28510870_10216150641949708_1784209514_n

Nu er det blevet tid til endnu en omgang Instagram snak. Som nogle af jer måske har lagt mærke til, så har Instagram endnu engang ændret i sin algoritme og måden hvorpå vores posts bliver vist, hvornår, til hvem og hvor mange. I forlængelse af mit indlæg om hvordan man bliver en bedre Instagrammer (Læs HER) så vil jeg her til aften komme med 3 råd til hvordan man kan få succes på Instagram.

 

“There is no perfect timing”
Der er ikke noget tidspunkt på dagen hvor det er bedst at poste. Instagram sørger nemlig selv for at bestemme hvornår og hvem der ser hvad. Så hvis I venter på at klokken slår Perfect time, så kan I lige så godt poste lige nu og her!

#Hashtags
Brug få og specifikke hashtags. Vær kreativ og drop overfladiske hashtags som #fashion, #love og #girl. Brug i stedet hashtags der beskriver hvad der er på billedet og brug max 3 spot on hashtags. Hvis man er typen der bruger geo hashtags – dvs. angiver placering for hvor billedet er taget, så brug præcise placeringer. Det samme gælder forresten for stories.

Content, content, content
Hold jer endelig ikke tilbage med at poste! Del gerne flere billeder om dagen (Selvfølgelig kun hvis man har mulighed for det og ligger inde med Insta worthy billeder i kamerarullen). Lav endelig også en masse stories dagligt – det giver en følelse af at der faktisk er et virkeligt menneske bag Instagram profilen. Har man ben i næsen kan man også vælge at gå live! Derudover så husk at keywordet er at være sig selv hele vejen igennem.

Læs mere om det og hvordan man bliver en bedre Instagrammer HER, samt få inspiration til hvordan man kan redigere sine billeder ud fra min rutine, HER.

xoxo

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

It's brunch time!