Få succes på Instagram

You didn’t get me this time!

 jipb6863

nscd9998

img_4940

Skjorte: HER* (Modtaget som gave)

Brr hvor er det bare koldt! Det er så koldt disse dage, at jeg ærlig talt næsten ikke kan overskue at gå udenfor en dør. Det skete i går, at jeg måtte aflyse mine planer for dagen og blive hjemme. Simpelthen af den grund, at det var alt for koldt. Lyder det en smule overdrevent? Muligvis. Men jeg er typen der fryser på 2 sekunder, uanset hvor mange kg tøj jeg bærer rundt på og når jeg virkelig fryser, har jeg svært ved at fokusere på andet. Kender I det eller er det bare mig, der er en smule mærkelig? Det er heldigt at jeg ikke bor i et koldere land end Danmark, selvom jeg synes at vi i forvejen har rigelig med kulde året rundt.

Men i dag fik vejret mig ikke! Hvis jeg skulle fortsætte med en indstilling om ikke at gå udenfor en dør, kunne jeg lige så godt gå under jorden de næste mange dage. Jeg trodsede derfor blæst og sne og tog et smut til København. Jeg mødtes med en super sød pige, som jeg ‘kender’ via Instagram og vi drak en kaffe på Sanders. Jeg elsker at netværke og møde andre med samme passion som mig. Læs mere om hvorfor det er vigtigt at netværke HER.

Som sagt drak vi kaffe på Sanders og vi glemte fuldstændig alt om den sibiriske kulde. Vi sad øverst oppe, omringet af planter og levende lys, mens solens stråler varmede som var det en varm sommerdag. Hvis I endnu ikke har været på Sanders, så kan jeg varmt anbefale det!

xoxo

Stephanie

2 kommentarer

 • Så fint! Det første billede snød lige, og jeg troede for en stund, at det var dit hjem. Sikke en inspiration man kan få fra selv cafeer… Tak for hint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie

   Det kan jeg da godt forstå du gjorde! Det ser også helt hjemligt ud. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Få succes på Instagram