Spring Guide: Floral print & colors

My Sunday Playlist on Repeat

28576691_10216202525166756_8142041916175810560_o

Hey loves! Jeg håber I har en skøn weekend og nyder denne stille og rolige søndag. Jeg er selv næsten lige kommet hjem, efter at have sovet hjemme hos en veninde inde i byen. Som I ved, så elsker jeg at lave afslappede ting i mine weekender. Intet vildt (læs her byture) ingen stress og jag, men ren hygge. Billedet ovenfor blev taget i går inde ved søerne. Nærmere betegnet på en af søerne. Ja, det fandt jeg så ud af i dag ikke var helt lovligt – ups! Vi havde gået godt halvvejs rundt om søen og talt om hvor vildt det var at der var så mange mennsker ude på søen. Forældre med deres børn, unge og ældre. Nogle skøjtede, nogle fodrede svaner, nogle cyklede og andre tog en genvej henover søen med store nettoposer. Ja, det virkede til at det var helt sikkert og lovligt at befinde sig ude på isen. Det fandt jeg så en artikel om på BT, at det bestemt ikke var.

Et lille råd: Der  skal være et skilt hvorpå der står at man på færdes på isen. Hvis der ikke er opsat et skilt, betyder det at isen ikke er tyk nok og man derfor ikke skal bevæge sig derud. Læs mere HER.

Nok snak om færden på isen, for jeg vil egentlig dele min ‘Sunday Playlist’ med jer. Det er i hvert fald derfor jeg skriver dette indlæg. Jeg blev måske en smule revet med over det faktum at jeg har gået rundt på en sø, som egentlig slet ikke var tyk og sikker nok. Det kunne jo være gået gruelig galt! Don’t ever do it!

Jeg ved ikke med jer, men jeg elsker at høre slow songs om søndagen. Især hvis jeg rydder op og gør rent, eller går en tur ude i naturen. I dag har jeg disse 7 sange på repeat:

Bother You – Frederik Leopold
Higher – Maximillian
Number – Alexander Oscar
Strangers – Maximillian
Inferno – Hechmann
Rush – Lewis Capaldi ft. Jessie Reyez
Wild Love – James Bay

Kender I nogle af dem? Min favorit er ‘Number – Alexander Oscar’ – jeg har hørt den 100 gange i dag!

Hav en fortsat god søndag!

Love,

Stephanie

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Spring Guide: Floral print & colors