My Sunday Playlist on Repeat

En gave med et vigtigt budskab

28795927_10216228586898283_6729469293265682432_o

På billedet ser I en glad hund. Hendes navn er Coco og hun er 3,5 år gammel. Hun er glad fordi hun bliver belønnet med en masse godbidder. Både for at være med i gårdagens unboxing Insta story og fordi hun sad pænt, mens jeg tog billeder af hende. Hun er også glad fordi hun endelig fik sin egen gave gennem min blog. Hun har været med i adskillige Insta stories og været med på en række billeder på min Instagram. Så måske det også var på tide hun fik sin allerførste ‘blogger’ gave. En gave som hun er rigtig glad for og som for øvrigt er fra The Body Shop.

Hun fik b.la. en fin hundeskål og en statement t-shirt med teksten “I am forever against animal testing” som hendes ejer (Læs her mig) kan gå med når vi er på gåtur. Men udover den materialistiske del af gaven, er hun taknemmelig for det vigtige budskab der ligger bag. Hun vil for alt i verden ikke have at nogle af hendes dyrevenner skal være ofre for dyreforsøg. Selv må jeg må indrømme, at jeg blev noget rørt over gaven og synes det er et utrolig vigtigt budskab. Hvad mener I?

Love,

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My Sunday Playlist on Repeat