En gave med et vigtigt budskab

Min uge: Blogger squad og filmstjerne?

Hey loves,

Der har været lidt stille herinde i denne uge, så derfor vil jeg forsøge at catche up og fortælle jer hvad jeg har fået min uge til at gå med. Hvis I følger med på min Instagram ( HER ) så har I sikkert set en række eksotiske billeder, som komisk nok er taget herhjemme.

I tirsdags mødtes jeg med mine søde bloggerpiger (I kan læse mere om networking HER) og vi havde en hyggelig dag på Glyptoteket. Modsat de andre besøgende der beundrede kunstværker og udstillingerne, gik vi rundt og spottede gode locations til billeder.

29066699_10216266740212092_7037197339177517056_o-side

*Jakke: HER *(gave)

29063548_10216266740892109_5572223899053064192_o-side

*Bluse: HER *(gave)

“Hvis I elsker en god smørbagt croissant og er trætte af de halvtørre fra bageren, så gør jer den tjeneste og smag en croissant fra caféen på Glyptoteket. Mmm, de er lækre!”

29101303_10216266739972086_1172763635039076352_o

Billedet ovenfor er som taget ud fra et virkeligt event. Et showroom med det flotteste tøj, champagne, lækkerier og goodiebags. Men i virkeligheden var det hele konstrueret og fiktivt. Jeg var blevet spurgt om jeg ville deltage som statist til en serie der kører på TV 2 Zulu og det sagde jeg selvfølgelig ja til. Jeg har aldrig været statist før, men jeg tænkte at jeg måtte kaste mig ud i det og det endte med at være en rigtig god oplevelse. Jeg troede vi var et hold af rigtige bloggere som skulle spille bloggere til et modevent. Det viste sig så, at de andre statister ikke havde spor med blogging og social media at gøre, men derimod havde erfaring indenfor statist og skuespiller ‘verden’. Ja, I kan selv se hvor meget jeg ved om det! Jeg vidste b.la. ikke at det typisk tog en del dag at få filmet hvad der måske svarer til 2 minutter i en serie/film. How crazy is that!? Jeg har ikke kunnet undgå at tænke over det her i weekenden, når jeg har siddet og set serie – hvilket jeg måske har gjort mig liiidt for meget i. Var I klar over det tog så lang tid at optage?

Det var jeg bestemt ikke. Men jeg tager hatten af for alle dem der arbejder inden for filmbranchen. Det er jo et kæmpe arbejde der ligger bag. Wow!

Med det sagt, så ønsker jeg jer alle en fortsat god søndag. Vi ses snart igen!

Love,

Stephanie

2 kommentarer

 • Lyder til at have været en fed oplevelse! Jeg har også engang været statist i en film, da jeg var omkring de 11 år, og jeg blev nemlig også overrasket over hvor lang tid det egentligt tager at lave en lille scene! 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie

   Haha, ja det kommer noget bag på én! Men det var bestemt en fed oplevelse. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En gave med et vigtigt budskab