OOTD: Addicted To Black

CFW: Se mig på catwalken til…

29216691_10216295114161423_8187546265748242432_o

‘This is my happy look – What’s yours?’ #myhappylook

Hey loves,

Jeg er  excited og kan slet ikke få armene ned lige nu! Jeg kan lige så godt komme til sagen og fortælle det som det er…

Jeg skal gå på catwalken til Copenhagen Fashion Weeks ‘Happy Catwalk’!

Jeg er så begejstret og mega spændt over at have sagt ja til dette. To be honest har jeg aldrig prøvet noget lignende! Jeg har i mange år drømt om at gå på en catwalk og nu har jeg pludselig fået chancen. Hvor er det vildt!

Modeshowet finder sted nu på tirsdag d. 20. marts og afholdes på Højbro Plads i København K. Showet er af to omgange og starter kl. 17.00 og 17.30. 

Modeshowet afholdes af Copenhagen Fashion Week i forbindelse med FN’s internationale ‘Day of Happiness’. Som navnet på modeshowet indikerer, vil der være fokus på personlig stil og glæde heraf. Netop af den grund vil jeg og mine meddeltagere vise to af vores yndlings outfits frem hver især, som har betydning for os og skaber glæde.

Jeg glæder mig som et lille barn til modeshowet og jeg håber på at I vil komme forbi og se med på tirsdag! I kan læse mere og deltage i eventet på Facebook HER.

Big love,

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

OOTD: Addicted To Black