Let's celebrate it!

BAG OM CFW HAPPY CATWALK

Hey loves!

Hvis I ikke allerede vidste det, så var det i tirsdags FN’s International Day Of Happiness. I den forbindelse var jeg – som jeg har snakket meget om på det seneste, en del af Copenhagen Fashion Weeks modeshow ‘Happy Catwalk’. Det var rent ud sagt en kæmpe oplevelse! Jeg havde aldrig før gået på en catwalk eller andet der bare lignede det som jeg gjorde i tirsdags. Jeg kan lige så godt indrømme, at jeg var hammer nervøs for at noget skulle gå galt – tænk hvis jeg skulle snuble eller værre endnu, falde over mine egne ben! Det skete heldigvis ikke. Det hele gik så fantastisk godt!

Formålet med showet var at vi skulle vise vores 2 yndlings outfits frem. Outfits som betyder noget for os og som gør os glade. Vi havde alle vidt forskellige outfits at vise frem og det var virkelig inspirerende at se hvad de andre havde valgt som deres happy outfits.

Mit outfit nr. 1

Selv havde jeg valgt to simple outfits med sort som gennemgående farve. Mit første outfit bestod af et par rødternede bukser og en sort bodystocking. Jeg købte bukserne tilbage i december, hvilket var en lidt sjov historie (Læs mere om købet HER) Jeg har meget sort tøj i min garderobe og det er primært min go-to farve. Men dette par er lidt som et symbol på, at jeg prøver at tage min garderobe til nye højder. Det er mit første vilde farvekøb og derfor skulle de med på catwalken.

cw1

Mit outfit nr. 2

Som I måske allerede kunne regne jer frem til var mit andet outfit full black. Jeg havde samme bodystocking på som outfit nr. 1 – dels fordi vi skulle skifte tøj på ualmindelig kort tid! Men også fordi den er et safe item. Ligesom farven sort, er basic items også noget der gør mig glad. For mig er glæde, at have noget bestemt tøj man altid kan hoppe i, uanset anledning, humør osv. Derfor bestod mit andet outfit af en sort bodystocking, blazer og bukser. Sidst men ikke mindst havde jeg også et par solbriller med i begge omgange. Som I ved, er jeg en sucker for solbriller uanset vejret!

cw2

Som afslutning på showet skulle vi alle sammen gå ind på catwalken med en ‘Make it happy‘ t-shirt.

29425383_10216361337176957_7586502327528325120_n

Som I kan høre, er jeg stadig helt oppe at køre over showet. Jeg var så spændt op til og da jeg stod i teltet og det første show skulle til at begynde, havde jeg mest af alt lyst til at stikke halen mellem benene. Jeg tænkte “Steph, hvad er det du har rodet dig ud i!” og mit hjerte hamrede for fuld skrue. Det ene øje øjeblik stod jeg som den næste til at gå på catwalken, med hjertet helt oppe i halsen og i det andet øjeblik var jeg tilbage i teltet. “What, det var fedt!” Jeg havde en kæmpe rus i hele kroppen og jeg glemte fuldstændig alt om outfit nr. 2, fordi jeg havde for travlt med at bearbejde hvad jeg lige havde gjort. Før jeg nåede at opdage det, var det første show slut og jeg kunne pludselig slet ikke vente til at andet show skulle begynde.

Det var en kæmpe oplevelse og jeg er så glad for at jeg fik muligheden for at være med i showet. Jeg har altid været typen der helst ville være i min comfortzone og det er noget som jeg på det seneste har arbejdet utrolig meget på at ændre. Denne her oplevelse var bestemt udenfor min comfortzone og jeg er så stolt af at jeg sprang ud i det.

Endnu engang tusind tak for jeres støtte vedrørende showet. Jeg er så overvældet over jeres opbakning. I er de bedste nogensinde!

Hav en rigtig skøn dag.

Love,

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Let's celebrate it!