BAG OM CFW HAPPY CATWALK

FAAT EVENT: Et vigtigt budskab

Hey loves!

Husker I at jeg for et stykke tid siden modtog en gave fra The Body Shop? Eller rettere sagt; min hund, Coco og jeg modtog en gave i forbindelse med The Body Shops kampagne ‘Forever Against Animal Testing’. Hvis I ikke har hørt om gaven eller kampagnen før, kan I læse lidt om det HER.

I torsdags var jeg til event hos Impression PR og The Body Shop. Måske I kan regne ud hvad temaet for eventet var? Nemlig FAAT: Forever Against Animal Testing. Eventet fandt sted i grønne omgivelser på Orangeriet i Kongens Have, som blev brugt flittigt på aktiviteter og lege for vores firbenede bedste venner. Jeg ville ønske jeg kunne have haft Coco med, men af tekniske årsager fik jeg invitationen i sidste øjeblik og kunne derfor ikke have hende med. Selvom det var en skam, var det et virkelig flot setup og vi havde en skøn eftermiddag. Det var det rene hundeparadis med legende hunde løbende rundt på Orangeriet.

*Billederne er taget af dygtige @byqueenbee*

faatevent

Der var pyntet fint op med balloner og os med hund, kunne lave en bland-selv-godtepose i snackbaren. Jeg kan fortælle jer at Coco er helt vild med sin slikpose!

faatevent1

Der blev serveret bobler og lækre hors d’œuvres.

faatevent2

Da vi havde været ude på plænen og lavet aktiviteter, varmede vi os på kaffe og varm chokolade samt lækre syndige sager.

faatevent3

Der skulle lidt af det hele ned i posen – Coco skulle jo smage alt fra snackbaren. Der blev også sat en underskrift på The Body Shop og Cruelty Free’s underskriftindsamling om forbud mod dyreforsøg for skønhedsprodukter og skønhedsingredienser i hele verden.

Vidste I, at ca. 500.000 dyr dør eller lider af dyreforsøg om året og at test af skønhedsprodukter er langt billigere og effektivt på kunstig hud end på dyr? Selvom EU i 2013 lavede et forbud om dyreforsøg i Europa, sker det stadig rundt om i resten af verden. Det skal stoppes…

Love,

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BAG OM CFW HAPPY CATWALK