FAAT EVENT: Et vigtigt budskab

A flawless makeup

Hey loves,

I dag bevæger jeg mig ind på et område, som jeg mildest talt ikke ved særlig meget om. Nemlig beauty. Min viden omkring makeup er begrænset og min egen make-up rutine er et resultat af hvad andre siger er det korrekte at gøre, blandet med hvad der virker nemt og hurtigt for mig. Jeg er egentlig nok det som mange vil kalde for en naturlig pige, forstået på den måde at jeg til dagligt ikke går med særlig meget makeup. Måske har I lagt mærke til det på mine billeder på mine kanaler? I hvert fald, så går jeg ikke med mascara eller andet øjenmakeup og bruger egentlig kun foundation, concealer, pudder og bronzer. Jeg har for lidt tid siden fået min aller første highlighter (Wow really?) Ja, jeg ved at highlighter er old news – men det er det altså ikke for mig. Jeg er stadig i den fase hvor jeg ikke rigtig ved hvad jeg laver når jeg påfører den.

Nok snak om min makeup rutine. Jeg vil egentlig bare vise jer de to looks jeg fik lavet i går af min dygtige veninde, Maggie, som er professionel makeup artist.

Look nr. 1

Det første look var crazy. Hun lagde den vildeste øjenskygge og jeg tør slet ikke tænke på hvad jeg havde lignet, hvis jeg selv skulle forsøge at kaste mig ud at lave samme look. Jeg ville ligne en der havde fået en knytnæve lige i øjet!

makeupmakeup1

Look nr. 2

Det andet look var et mere romantisk og naturligt look. Farvevalget af øjenskyggen er præcis de farver jeg selv ville foretrække, hvis jeg skulle til et festligt arrangement og det er nok derfor jeg er helt vild med dette look. Jeg tror det er første gang i mit liv jeg har haft så flawless makeup på, som jeg havde i går. Det er jo kunst når makeup bliver taget til sådan et højt niveau!

makeup2makeup3

Hvilket look er jeres favorit?

I kan følge Maggie på Instagram og se flere af hendes flotte værker lige HER.

Love,

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FAAT EVENT: Et vigtigt budskab