A flawless makeup

Hvorfor så stille?

Hey loves,

Tænk at der virkelig er gået en hel uge siden jeg udgav et indlæg. Det er flere måneder siden at det sidst er sket. I hvert fald så længe jeg kan huske. Måske har I dårligt lagt mærke til det, fordi jeg alligevel ikke har været så fjern når det kommer til stykket. Jeg har postet billeder, lagt stories op og lavet live video på Instagram. Selvom jeg egentlig ikke er meget for det tror jeg, at jeg har haft behov for et par days off. Hvis jeg skal være helt ærlig, er jeg dårlig til at holde sådan rigtigt fri. Det skyldes vel at jeg elsker det jeg laver. Jeg elsker at skyde billeder, jeg elsker at skrive og formidle mig kreativt og ikke mindst følelsen jeg får, når jeg bliver anerkendt og rost for det jeg laver og brænder for. Men netop det med at brænde så meget for noget..

29664137_10216436774182835_1335092888_n

For et par uger siden blev jeg kontaktet af en gymnasieelev der skrev projekt om dét at leve i nuet. I den forbindelse spurgte vedkommende, om jeg ville svare på en række spørgsmål og det ville jeg selvfølgelig gerne. Et af dem var, om jeg nogensinde følte mig deprimeret/stresset over presset fra omverden. Mit svar til dette var;

Det er nok mere et pres jeg ligger på mig selv. Så ja, jeg føler mig nogengange stresset over et pres indefra. Jeg vil gerne poste inspirerende billeder på min Instagram, lave godt content på min blog og besvare beskeder fra mine følgere. Det er alt sammen noget der tager tid og det kan være svært at nå det hele indenfor en tidsramme på 24 timer i døgnet. Men det er et pres jeg ligger på mig selv og det mener jeg i et vis omfang er nødvendigt for at kunne se resultater i det man laver. Det gælder generelt mange ting her i livet hvis man spørger mig.

At jeg ikke har udgivet et nyt indlæg på bloggen i en uge og ikke har postet et billede på min Instagram i en hel weekend, kan for nogle virke helt som normalen. Men jeg elsker at være på og i dette tilfælde hvor jeg ikke har været så meget , som jeg egentlig gerne ville, kan jeg ikke lade vær med at blive en smule frustreret. Hvorfor tænker I sikkert. Selvom jeg så gerne vil være på hele tiden og dele inspirerende indhold på mine kanaler, har jeg også brug for et break engang imellem. Selv fra noget jeg elsker.

29663636_10216436861345014_1184960889_n

Som jeg nævnte tidligere; jeg er dårlig til at holde rigtigt fri og i skrivende stund, på en helligdag hvor jeg egentlig burde holde rigtigt fri, planlægger og glæder jeg mig til at skulle skyde kampagnebilleder imorgen og komme igang igen.

Er I gode til at holde pauser?

Vi ses snart. Hav en dejlig mandag!

xoxo

Stephanie

1 kommentar

  • Jeg kender det alt for godt! Jeg er også dårlig til at tage en pause, men nogle gange bliver man bare nødt til det <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

A flawless makeup