Marts Favoritter

OOTD: Leopard outfit

7660fa72-db6b-4ddd-a371-213df283ff62

Nederdel: HER / Solbriller: HER

Så så man lige mig i nederdel! Der er I vist heldige, for det er sjældent jeg går i så feminine klæder. Men hey, er den ikke flot? Jeg købte nederdelen for en uges tid siden og jeg er simpelthen så vild med den. Selvom jeg ikke er den helt store nederdel-type, så er jeg sikker på at den bliver en favorit i garderoben til sommer. Jeg glæder mig til det bliver varmere i vejret, så jeg kan sammensætte den med en basic t-shirt, støvler og bare ben.. Indtil videre må jeg hoppe i et par nylonstrømper og en roll neck!

Jeg har for nyligt modtaget disse fede solbriller i leopard fra dinebriller.dk i forbindelse med et samarbejde. Hvad er chancen for at de er som født til min nye nederdel? Jeg elsker det!

xoxo

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Marts Favoritter