OOTD: Leopard outfit

iDeal of Sweden World Tour Event og 20% rabatkode

I går var jeg inviteret til iDeal Of Sweden World Tour Event, der blev afholdt på pariserbistroen, Les Trois Cochons inde i København. De seneste par dage har jeg fulgt med på det svenske brands Instagram og set videoer og billeder fra events de har holdt i forbindelse med deres World Tour. iDeal Of Sweden har b.la. lige været i Milano, Paris, Tyskland og i går var det så tid til at der skulle holdes event i Danmark. Det var skønt at møde teamet bag efter at have lavet en række samarbejde med dem gennem tiden og samtidig møde nye søde piger – og gense mine bloggertøser.

Til eventet blev vi introduceret til den nye kollektion, der består af 7 forskellige designs og blev forkælet med en lækker brunch. Les Trois Cochons, der som sagt var caféen vi var på, er i den grad et besøg værd! Specielt hvis man både er til Insta worthy retter og lækre smørbagte croissanter. Mmm!

6d7e8fa3-6bef-44f1-b2ec-b1085b0d23f2b1c32711-6a5a-4d48-8d25-201694dba763fda69272-a43e-4cdd-b3c3-7ad23425a773

Vi blev også forkælet med en lækker goodiebag med covers fra iDeal Of Sweden, beauty produkter og ure fra Mockberg. Derudover har jeg fået en rabatkode til jer, som giver 20% hos iDeal Of Sweden.

Rabatkoden er ‘stephaniejuncher‘ og gælder alt på webshoppen. Så skynd jer ind og få fingrene i de nye designs!

Love,

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

OOTD: Leopard outfit