iDeal of Sweden World Tour Event og 20% rabatkode

Get the look – Striped shirts

Jeg tør vædde på at alle har mindst én skjorte i deres garderobe og at mange sikkert har skjorter der er flere år gamle. Det har jeg i hvert fald selv. Det er egentlig ikke så underligt, for skjorter er en virkelig god basic at have i garderoben. De kan bruges til mange anledninger; sammensættes med et par jeans til hverdag og en højtaljet nederdel til fest.

piujnn

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

I går postede jeg ovenstående outfit billede på min Instagram HER og der var en del som kommenterede på min skjorte. Jeg har modtaget den som gave og skjorten er fra mærket Rails. Jeg kan lige så godt fortælle nu, at det er en lidt pricy pris i forhold til så mange andre skjorter. Men til gengæld kan man virkelig mærke at det er kvalitet også er jeg vild med perledetaljen foran. How cute is that?

Dermed ikke sagt, at man ikke kan finde en fin skjorte i god kvalitet til en overkommelig pris – for det kan man! Hvis man synes at 1000+ kr. er meget for en skjorte, så har jeg linket nogle andre skjorter der alle har dét tilfælles; striber! Personligt er jeg mest til stribede skjorter og synes at de enkle i én farve godt kan gå hen og blive lidt kedelige. Medmindre de er sammensat på en fed måde med et andet stykke tøj. (Læs her at jeg oftest sammensætter en skjorte med et par mørke jeans – maybe that’s why!)

Hvilke skjorter kan I bedst lide og hvilken af disse er jeres favorit?

Love,

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

iDeal of Sweden World Tour Event og 20% rabatkode