Get the look - Striped shirts

Add more lipstick and attack

Hvad er der lige sket med det danske vejr? Det er jo sommervejr og jeg elsker det! I skrivende stund sidder jeg med en kop kaffe og kan ikke vente til, at jeg skal ud af døren og mødes med et par skønne piger inde i byen. Jeg skal skyde billeder af en ny kjole jeg har fået, som jeg for øvrigt havde på i sidste weekend til min lillebrors konfirmation. Måske I så den på min Instastory? Hvis ikke, så hold ekstra godt øje med min Instagram i disse dage!

 Tidligere på ugen modtog jeg en pakke med beauty produkter fra det britiske brand Chloe Lewis Beauty. Jeg fik to læbestifter – i farverne nude og rød, samt en highlighter. Som jeg har fortalt før (I indlægget HER) så er jeg ikke den største make-up guru, men er der noget jeg ikke kan få nok af når det angår make-up, så er det læbestifter. Jeg er en sucker for rød læbestift og jeg glæder mig til at afprøve min nye fra Chloe Lewis Beauty. Måske jeg skal have den på i dag? Den vil med garanti gå rigtig fint til min nye kjole. Som I kan se længere nede i indlægget, så har jeg allerede prøvet den nude læbestift og jeg må sige at jeg er ret begejstret for den. Jeg har i forvejen et par nude læbestifter, men jeg synes de alle har en tone af brun i sig, hvilket jeg altid prøver at nedtone med lidt lyserød lipgloss eller simpelt med et tyndt lag læbestift. Denne nude fra Chloe Lewis Beauty har en mere lyserød tone og det er præcis hvad jeg har gået og manglet. Kæmpe thumbs up herfra!

img_2817

I onsdags havde jeg Coco med ind til København for første gang. Både togturen, menneskemængden og de løse hunde klarede hun så flot og der er ikke noget at sige til at hun er træt på billedet.. Åh, er hun ikke bare fin?

img_2804

Som Coco Chanel siger: “If you’re sad, add more lipstick and attack.”

img_2764

I kan se mere inde på Chloe Lewis Beauty.

Hav en rigtig dejlig weekend!

Love,

Stephanie

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Get the look - Striped shirts