MONDAY WANTIES #Nike

Get the look – Spring Dress

*Kjolen er modtaget som gave fra Samsøe Samsøe, Illum.

1a4eeb1c-0e93-46cf-b028-08f3235c95e6

Kjolen kan købes i Samsøe Samsøe i Illum eller online hos Lykkebylykke.dk lige HER

Jeg er blevet vild med slå om-kjoler og jeg ved det er et stykke tid siden at disse var en nyhed, men som man siger – bedre sent end aldrig! Første gang jeg havde den på var til min lillebrors konfirmation, hvor jeg havde stylet den med et par stiletter og vupti, så var jeg pludselig lige så fin som konfirmanderne. Udover at være perfekt til festlige anledninger er den også perfekt til hverdag og så passer den stort set til alt i ens garderobe grundet farverne.

I kan købe den i jeres nærmeste Illum store eller via linket ovenfor.

Hav en fortsat dejlig weekend!

Love,

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MONDAY WANTIES #Nike