Get the look - Spring Dress

Fifty Shades of Blue Denim

real

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

Det er ingen hemmelighed at jeg er blevet vild med denim jakker og jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste. De skal helst være oversized og have et vintage look, som var man hoppet i sin kærestes gamle denim jakke – hvis man altså har sådan én. Der må også gerne være lidt nitter her og dér, som giver et råt look eller perledetaljer som giver et feminint touch.

Min egen favorit denim jakke fra Rails er både oversized, har et vintage look og er fyldt med nitter. Jeg har i dag fundet et par jakker, som har lidt af det hele. Så hvis I endnu ikke har fundet den perfekte denim jakke til foråret, så er en af disse måske the one? Der er som altid direkte links ovenfor!

Love,

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Get the look - Spring Dress