Fifty Shades of Blue Denim

Jewlscph / 20% off

Smykker modtaget som gave af Jewlscph – design by Mai Manniche.

Der er intet som et flot smykke ikke kan klare. Når man står foran spejlet om morgen og har skiftet tøj for 10. gang og stadig føler der mangler noget; tilføj et smykke. Når du stresser over ikke at have fundet den perfekte gave til din bedste veninde; køb et smykke.

Smykker er nemlig mere end bare blikfangende genstande. De har oftest en emotionel værdi, kommunikerer vores personlighed og stil og sidst men ikke mindst fascinerer os og omverden. Sidstnævnte var i hvert fald den følelse jeg fik, da jeg blev inviteret ind og besøge Jewlscph for første gang. Jeg trådte ind i et lokale fyldt med hundredevis af glitrende smykker og jeg blev så forblændet, at jeg slet ikke vidste hvor jeg skulle starte. Heldigvis var der professionel hjælp at hente og efter at have prøvet massevis af smykker – mange i samme model men i forskellige farver, fandt jeg de helt rette. Det er nemlig dét, som Jewlscph gør meget ud af. Smykkerne skal prøves på og gerne flere gange, for man er først færdig når man har fundet de rette smykker. Eksempelvis prøvede jeg samme par hoops i to forskellige farver (sølv og rosa). Det viste sig at den farve jeg som udgangspunkt bedst kunne lide, faktisk var den farve som passede mindre godt mig. Hvilken farve jeg endte med, kan I se længere nede i indlægget, hvor I også kan finde rabatkoden der giver jer 20% hos Jewlscph.

img_4094my-post-3

Simplicity & elegance. Nogle gange er det kun små finesser som skal til, for at fuldende et look. Her har jeg sammensat en skjorte med gulddetaljer med et par forgyldte ørestiks med topas ædelsten og en matchende ring.

img_4146my-post-2

Basic with details. Et helt basic outfit kan forvandles til et cool look med de rette smykker. Jeg elsker når mine smykker matcher detaljerne på mit tøj, som her hvor sølv smykkerne går perfekt sammen med nitterne på denimjakken.

img_4272my-post-4

Less is more. Til festlige arrangementer kan jeg godt lide at bære lidt vildere smykker, som disse rosaforgyldte hoops. Apropos matchende smykker og outfit – se hvordan øreringene går sammen med nitterne på kjolen. Med denne detalje, synes jeg ikke der behøves at tilføje mere til outfittet..
Sometimes less is more, right?

my-post-5

Keep it classy. Her har jeg et øringe- og halskæde sæt fra kollektionen Wonder Drops. Dertil har jeg tilføjet en enkel sølvring, som jeg synes komplimenterer det klassiske dråbelook og samtidig tilføjer lidt kant.

Som I kan se, er jeg ikke typen der kun udelukkende går med guld eller sølv. Jeg elsker at mixe mine smykker og i min verden er der ingen grænser for hvordan man kan sammensætte dem. Til dagligt går jeg eksempelvis med et Michael Kors ur, der både er guld, sølv og rosaforgyldt. Som jeg nævnte tidligere i indlægget, kommunikerer smykkerne vores personlighed og stil. Med det faktum at jeg går med et trefarvet ur, afspejler det tydeligt at jeg elsker at kombinere mine smykker på forskellige måder. I min verden er der ikke nogen rigtig eller forkert måde at bære sine smykker på. Alt det handler om er nemlig hvilke smykker man selv bliver fascineret af, som har værdi for en selv og som fortæller ens historie.

Hvis I har det på samme måde som jeg når det gælder smykker, kan jeg varmt anbefale et visit hos Jewlscph. De har tre butikker med beliggenhed i København, Hellerup og Århus. For mere information se HER.

Husk I med rabatkoden ‘JUNCHER‘ kan få 20% på alle smykker. Så kan I finde den perfekte konfirmations- eller studentergave eller blot forkæle jer selv med et flot smykke.

OBS! Rabatkoden gælder både online på webshoppen og i butikkerne til d. 15. juni 2018.

Love,

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fifty Shades of Blue Denim