Milano Guide: Do's and don'ts

Wanna see my lingerie?

“Lingerie is that inner, secret glamour”

Dette er mit første indlæg nogensinde som omhandler lingeri. Det er ikke noget jeg har gjort mig i førhen og det skyldes hverken manglende interesse eller holdning til lingeri. Men derimod at tanken bare ikke har strejfet mig før nu. Tanken om at lave et indlæg om lingeri opstod i kølvandet af en nyhed som jeg vil dele med jer i dag.

Det fine lingeri sæt som I ser på billederne har jeg modtaget af en helt speciel årsag. For ikke så længe siden blev jeg kontaktet og fik at vide at Hunkemöller har nomineret mig til deres Blogger Award 2018. Selve awarden er inddelt i forskellige kategorier, hvorunder jeg er nomineret i kategorien ‘Lingeri‘. Af den årsag modtog jeg et fint sæt undertøj der uden tvivl kan siges at falde indenfor min smag. Men hvad er min smag overhovedet, nu hvor jeg aldrig har nævnt lingeri herinde før?

Når det gælder lingeri er jeg typen der foretrækker basic and simple. Jeg er ikke til vilde pangfarver og der skal heller ikke være for mange forstyrrende elementer og tingeltangel her og dér. Spørger man mig, er det ultimative lingeri efter min opfattelse den slags som I ser på billedet. Rolige og neutrale farver, hvad end det er sort, creme eller hvid. Det er sikre farver som ikke skriger igennem tøjet. Hvis der er noget der virkelig kan irritere mit øje, så er det at se en pige iført en hvid top og en skrigende pink bh. WHY!? Det er ikke fordi at jeg synes lingeri skal skjules, for det er både flot og feminint at man kan ane en blonde bh under en fin sommertop med bar ryg. Men i min verden skal undertøjet matche farven på det tøj man har på og ikke være en kontrast til ens outfit. Nej, det look kan man opnå på andre måder som med en pangfarvet taske eller en vild læbestift. Noget helt andet end selve farvevalget, så eeelsker jeg blonder. Der findes ikke noget mere feminint end blonder og med en lille sløjfedetalje på både bh og trusse – så er jeg solgt!

I kan se resten af Hunkemöllers fine udvalg HER.

xoxo

Stephanie

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Milano Guide: Do's and don'ts