Livets store spørgsmål: Min historie om uddannelse, sabbatår og fremtidsplaner

Giv mig din stemme hvis…

Måske har du allerede læst at jeg er nomineret af Hunkemöller til deres Blogger Awards 2018 i kategorien Lingeri? Hvis dette ikke er tilfældet, så kan du læse et af mine tidligere indlæg om Blogger Awarden HER.

Jeg må indrømme at jeg er ret beæret (tilføjelse: jeg vil gerne have lov at sige at jeg også er stolt) over at Hunkemöller har valgt at nominere mig til deres Award i år. Jeg kan ikke lade vær med at tænke; “Hvorfor har de mon lige valgt mig blandt alle andre skønne bloggere?”. Der findes så mange smukke og inspirerende bloggere i Danmark og netop dette leder mig hen til det næste. På mit seneste Instagram post har jeg skrevet om mine tanker omkring min nominering. Hvis du er nysgerrig efter at høre hvad jeg har på hjerte, så kan du se og læse det lige HER.

Hvis du endnu ikke har afgivet din stemme og har lyst til at være med til at bestemme hvem der skal have chancen for at vinde, så kan du stemme HER. Hvis du støtter op om mit budskab, deler samme tanker som jeg eller bare har lyst til at støtte mig, så vil jeg blive utrolig glad og være dybt taknemmelig hvis DU vil bruge et øjeblik på at stemme på mig i Lingeri kategorien. På forhånd 1000 tak <3

xoxo

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Livets store spørgsmål: Min historie om uddannelse, sabbatår og fremtidsplaner