Giv mig din stemme hvis...

Hunkemöller Blogger Award afgørelsen

Sent i går aftes var jeg til Hunkemöller Blogger Award, hvor vinderne af de tre kategorier; sport, lingerie og swimwear, ville blive offentliggjort. Jeg hilste på en masse skønne bloggerpiger, herunder dem som også var nomineret i konkurrencen og man kunne tydeligt se vi rendte rundt med kriller i maven over snart at skulle høre afgørelsen. Der var sørget for bobler og lækre snacks til os, så vi kunne dulme nerverne lidt imens vi ventede og tullede rundt i Hunkemöller forretningen i Fields.

Jeg fik også talt lidt med designeren bag Hunkemöller og hørt lidt om den nyeste kollektion der snart er til at få fingrene i. En af mine favoritter er en dueblå bodystocking, med blonder og en lille fin sten-detalje. Hvis du vil se hvilket lingeri jeg fik tilsendt i forbindelse med min nominering og høre mere om hvilket slags lingeri jeg er til, kan du læse mere om det i indlægget HER.

Det var med sommerfugle i maven og hurtige hjerteslag, da juryen skulle afgøre hvem der var de tre vindere af hver kategori. I søgen på at finde vinderne, blev afgørelsen baseret på 50% af stemmerne og 50% på bloggerens social media, budskab og blog post. Vinderne af konkurrencen er: Sport – Nelle Noell, Swimwear – Josephine Helbrandt og Lingeri – Corina Culeva. Det betyder at jeg desværre ikke vandt min kategori..  Selvom jeg utrolig gerne ville vinde og må indrømme at jeg blev lidt skuffet i går (Det er vel fair når man har gået og håbet på at være så heldig at vinde i flere uger), ændrer det ikke på hvor stolt jeg er over min nominering i konkurrencen og ligeledes hvor taknemmelig jeg er for alle der stemte på mig og støttede mig i konkurrencen. Det er helt overvældende hvor mange der har sendt mig søde lykønskninger og heppet på mig – Tusinde tak <3

xoxo

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Giv mig din stemme hvis...