Hunkemöller Blogger Award afgørelsen

21 års fødselsdag hos en blogger: Sådan så det ud

I anledning af min fødselsdag på torsdag, d. 5. juli, holdte jeg i går fødselsdag for et par skønne piger. På begivenheden på Facebook havde jeg skrevet “21 år med insta worty boller og lagkage” og selvom det var ment i sjov, lå der selvfølgelig en vis grad af sandhed bag. Jeg er nemlig typen der går meeget op i at alt skal gå op i en højere enhed og jeg går op i den mindste lille detalje når det gælder klargøring til specifikke begivenheder. I går var ingen undtagelse, for der var lagt op til lyserødt tema, insta worthy boller og i den grad insta worthy lagkage. Se bare disse billeder!

 Jeg havde bagt hjemmelavet boller og kastet mig ud i et større projekt; en number cake. Faktisk er jeg generelt slet ikke til lagkager, men jeg elsker at udfordre mig selv når det gælder bagning og derfor ville jeg forsøge at lave en rigtig IG worthy lagkage. Det var jo en bloggerfødselsdag! Jeg må sige at jeg selv synes den blev utrolig flot og jeg er rigtig stolt over resultatet – både udseendsmæssigt og smagsmæssigt. Disse number cakes er til at finde på enhver kageblog og der er et hav af billeder på Instagram af disse slags kager – men det er ingen overraskelse, for de er simpelthen så fine og findes i uanede variationer med forskellige toppings. Som jeg er, havde jeg selvfølgelig kigget på millioner af billeder og nøje tilrettelagt hvordan min number cakes skulle sammensættes og hvilken topping jeg skulle have. Jeg havde lavet en vanilje kagecreme og som topping havde jeg friske jordbær fra Kildebrønde Frugtplantage, dronninge mandler, friske hindbær, chokoladekugler med mandler og strejf af kaffesmag fra BLOMSTEN by Ilse Jacobsen og som prikken over i’et havde jeg pyntet med tynde skiver af hvid chokolade, som jeg havde revet med en kniv.  De sidste par år har jeg holdt større fødselsdagsarrangementer, men i år blev det til en mindre sammenkomst og det blev det bestemt ikke mindre hyggeligt af. Jeg havde b.la. besøg af to skønne piger, som på kort tid er blevet en stor del af min hverdag – nemlig Amanda og Nathja som du ser på billedet her. Har du nogensinde mødt nogle, hvor I bare klikkede fra første øjeblik? Sådan har jeg det med de her to og jeg er Instagram evig taknemmelig for at have fået dem tæt ind på livet.

Det var en lille update om min pre-fødselsdag i går. Hav en rigtig dejlig mandag <3

xoxo

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hunkemöller Blogger Award afgørelsen