21 års fødselsdag hos en blogger: Sådan så det ud

Min fødselsdag: Brunch, outfit og et stort tak

Tak!

Indledningsvis vil jeg gerne sige tusind tak til alle, der ønskede mig tillykke med min 21 års fødselsdag i går. Som du stensikkert selv kender til, så er det altid en rar følelse når folk (tætte som bekendte) ønsker én tillykke med den store dag. Noget som jeg synes var ekstra overvældende lige præcis i år, var at mange (som jeg hverken har mødt før eller for den sags skyld slet ikke kender) lykønskede mig på Instagram og det gjorde mig ovenud glad. Jeg har altid været vant til at det er folk jeg kender privat eller bekendte, som har ønsket mig tillykke – det er vel normalen på et socialt medie som Facebook. Men fordi jeg laver det jeg gør, er der en del der følger med i mit liv herinde og på Instagram, som ikke kender mig privat (og omvendt) og at de tager sig tid til at lykønske mig – dét gør mig så inderlig glad og taknemmelig. Hvis der er noget jeg elsker ved det jeg laver, så er det når I skriver til mig!

Noget andet jeg elsker, som er noget helt andet end lykønskninger, er brunch – den perfekte måde at starte dagen på!

It’s brunch time

Jeg blev i går inviteret på fødselsdagsbrunch af to skønne veninder og jeg var så heldig at jeg måtte bestemme hvor vi skulle spise brunch. Dét valg var ikke særlig svært, for jeg er kæmpe fan af Wulff & Konstali som b.la. ligger i Waterfront Shopping i Hellerup. Her sammensatte vi hver især vores egen brunch bestående af 5 forskellige retter og hvad vi fik at spise, kan du se på billederne herunder. Velbekomme!

My outfit

Er vi enige om at det var en smule køligt i går sammenlignet med alle andre dage de sidste to måneder? Jeg kan lige så godt sige at vejret bestemt ikke skyldes mig – for jeg har været intet andet end sød og artig i år! Spøg til side.. Jeg valgte at trodse det mildere vejr og tog en hvid playsuit på og stylede den med en oversized guld/glimmer blazer som jeg havde på over skulderen. Egentlig et ret enkelt, fint og feminint look, som jeg valgte at spice lidt op med et par chunky guldøringe.

Resten af min fødselsdag gik med at tulle lidt rundt med pigerne inde i byen, hvorefter jeg tog hjem og blev fejret og hygget om af min familie. Hvis du skulle være i tvivl, så havde jeg en rigtig skøn dag. <3

Fik du læst mit forrige indlæg om min fødselsdag for mine veninder? Se billeder fra en vaskeægte blogger fødselsdag og læs om det store projekt jeg kastede mig ud i lige HER.

knus

Steph

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

21 års fødselsdag hos en blogger: Sådan så det ud