Instagram: En sørgelig trend

Sommer update, rejse og universitet

Hold da op det er længe siden jeg har opdateret herinde på bloggen! Det skyldes hovedsagligt to ting; jeg har holdt offline ferie i den forstand, at jeg har lagt sociale medier lidt på hylden og nyt det skønne sommervejr. Dels skyldes det også at min familie har kastet sig over et større projekt herhjemme, som indebærer massere af vægmaling og hyring af gulvmænd. Jeg kan fortælle at det er hårdt i denne hedebølge! Jeg kan nu trøste mig selv med at vi er lidt over halvvejs – men langt fra færdige..

Noget andet som holder arbejdsgejsten højt, er at jeg inden længe tager et smut til Grækenland – ned til mit helt eget ferieparadis – den græske ø Lefkas. Hvis du ikke vidste det, var jeg omkring 3 år da jeg for første gang var på Lefkas med min familie. Lige siden dengang har min familie og jeg rejst på sommerferie dertil. Måske undrer du dig over, hvorfor vi ikke har rejst nye steder hen på sommerferie og svaret er simpelt; Lefkas er vores andet hjem. Man kan sammenligne det lidt med at have sommerhus herhjemme – eller faktisk overhovedet ikke, for Danmark og Grækenland er ikke sammenligneligt på nogle områder hvis du spørger mig! Men når vi rejser derned, er det ligesom at være hjemme og jeg vil ærligtalt ikke bytte det for noget andet.

Nok snak om renovering og rejse.. Noget noget helt tredje er at jeg er blevet optaget på universitetet og derfor pr. 1. september kan kalde mig jurastuderende! Yaaay!

Som du nok kan huske droppede jeg ud af mit tidligere studie på CBS (Læs om det HER og HER) og i den forbindelse har jeg haft sabbatår siden januar. Det er ikke til at forstå, at der allerede er gået over et halvt år. Men på samme tid kan jeg godt mærke på mig selv, at jeg savner noget at stå op til – udover kaffeaftaler med veninder. Ikke sagt at jeg har kedet mig, for jeg har sagtens kunne få tiden til at gå, men jeg glæder mig til at have en normal hverdag igen. Selvom mit sabbatår slet ikke var noget jeg havde prioriteret, må jeg indrømme at jeg har haft brug for at trække stikket og holde en pause. Jeg føler mig i hvertfald mere klar end nogensinde før til at starte på mit nye studie! Men indtil da vil jeg nyde resten af ferien og slikke så meget sol som overhovedet muligt.

Hav en fortsat dejlig mandag <3

Knus

Steph

4 kommentarer

 • Stort tillykke med det smukkeste! Hvor er det sejt. Det skal nok blive rigtig spændende! ❤️ Så kan det også være vi støder på hinanden – jeg læser i samme bygning hvor jurastudiet ligger! 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie

   Ih mange tak min søde! Så håber jeg vi ses derude <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt at læse med, jeg er selv lige droppet ud at mit studie. Jeg skal igang med noget andet, når jeg kan søge igen.
  Der skal også være tid til at nyde sommeren, fortsat god sommer. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie

   Jeg ønsker dig al held og lykke! Også god sommer til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Instagram: En sørgelig trend