Sommer update, rejse og universitet

Crazy sommerudsalg i min favorit smykkebutik

Reklame – Inviteret af JEWLSCPH

I går formiddags var jeg inviteret til at kigge forbi JEWLSCPH i deres butik på strandvejen i Hellerup. Jeg har tidligere besøgt deres butik på Blegdamsvej i København, så jeg så frem til at se hvordan butikken i Hellerup så ud. Hvis der er noget jeg elsker ved JEWLSCPH, så er det først og fremmest smykkerne. Jeg tror ikke der går én dag hvor jeg ikke bærer mindst ét af mine smykker derfra (Se hvilke i indlægget HER) og hvis jeg kunne, havde jeg købt hele udvalget. Noget andet jeg elsker ved JEWLSCPH er indretningen af deres butikker. Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg synes der er mange smykkebutikker som har en kedelig indretning. Smykkeudstillingerne er kedelige og uinspirerende – med andre ord mangler der sjæl og personligt præg. Disse to elementer er præcis hvad du finder hos JEWLSCPH.

Da jeg besøgte JEWLSCPH for første gang inde på Blegdamsvej, blev jeg ret begejstret for indretningen og i går under mit besøg i Hellerup, lagde jeg mærke til at det samme gjorde sig gældende dér. Designeren bag smykkerne er den dygtige Mai Manniche og det er tydeligt at hun lægger et stort arbejde i at smykkerne og butikkerne skal gå op i en højere enhed. Hos JEWLSCPH er der tænkt på selv de mindste detaljer. Smykkerne bliver fremvist i de fineste udstillinger, med synlige prisskilte og fine pynteitems. Der er altid friske blomster rundt omkring i butikken og der er placeret et kæmpe spejl, så man frit kan prøve løs af smykkerne.

Apropos det med at prøve løs af smykkerne.. Jeg er selv typen der gerne vil prøve smykket på før jeg køber det, for et smykke er ligesom et stykke tøj. Det skal klæde én og gøre noget godt for én. Der har været mange situationer hvor jeg gerne har ville prøve et smykke, men det enten har siddet tyverisikret fast på et kvadratisk plastiskstykke eller også kan man næsten mærke ekspedientens øjne bore sig ind i ens nakke. Det er slet ikke tilfældet hos JEWLSCPH, for som de siger når man træder ind i butikken: “Du er mere end velkommen til at prøve smykkerne på” – yes!

Pst! Som du måske har bemærket på billederne, så er der 40% i butikkerne og på webshoppen får du 40% med rabatkoden UDSALG40

Knus

Steph

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sommer update, rejse og universitet