Crazy sommerudsalg i min favorit smykkebutik

Italien i hjertet af København

Ciao e benvenuto! (Oversættelse: Hej og velkommen!) Jeg er god til italiensk, ikke? Tilbage i foråret var jeg i Milano, hvor jeg spiste en masse overdådig lækker mad – jeg taler selvfølgelig om pizza, pasta, bruschetta og Aperol Spritz i lange baner. Jeg vil faktisk gå så langt og sige, at jeg er blevet ekspert på dét område. Derfor vil jeg i dag dele en lille italiensk perle med jer, som jeg besøgte i går.

Har du ikke læst om min tur til Milano, kan du læse indlægget HER.

Jeg havde en middagsaftale med en af mine gode veninder og hendes veninde, inden jeg skulle til 4 års fødselsdag hos Impression PR senere på aftenen. Pigerne og jeg havde på forhånd talt om at vi gerne ville have et let måltid, for let’s be real – det er for varmt til at man kan spise et stort og varmt måltid, medmindre man spiser sent.. Derfor blev vi enige om, at vi skulle prøve Un Mercato som er et italiensk spisested ved TorvehallerneKBH.

Som du kan se bestilte vi små retter til deling, så vi kunne smage lidt af hvert fra menukortet. Vi fik en tomatsalat med balsamicodressing, oliven og ristede pinjekerner, krydderfritter med trøffelmayo og to slags risottokugler; en portion med svampe/parmesan og en portion med tomat/mozzarella. Mums hvor var det lækkert! Mens jeg ligger her på sengen i skrivende stund med en smule ondt i håret efter gårdagens mange drinks, så kunne jeg godt spise et par risottokugler med svampe/parmesan – de er nok min favorit!

Som ekspert i Italiensk mad, vil jeg give Un Mercato topkarakter. Velsmagende mad, god service og priser som er til at betale. Hvis du endnu ikke har besøgt stedet og elsker italiensk mad, så har jeg kun én ting at sige: “Go try it!”

A dopo – Vi ses!

Steph

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Crazy sommerudsalg i min favorit smykkebutik