Min uge i paradis

Outfits fra Lefkas

I nat er det en uge siden jeg vendte hjem fra Grækenland – tiden flyver afsted! Som lovet i mine seneste indlæg, kommer her et ‘Outfits fra Lefkas’ indlæg med direkte links.

LÆS NU: Hvis du endnu ikke har læst mine to andre indlæg vedrørende min ferie, kan du læse hvad jeg lavede på ferien i indlægger her: Min uge i paradis og/eller læse om mine tanker dagen efter hjemkomsten her: Rejsekaos, depression og kaffeproblem

Outfit #1

Kjole: HER

Outfit #2

Badedragt: HER (Rabatkoden ‘juncher20’ giver dig 20% rabat når du shopper hos NA-KD)

Outfit #3

Skjorte: HER Øreringe: HER*

Outfit #4

Kjole: HER (lignende) Øreringe: HER*

Som du kan se havde jeg pakket nogle ret basic outfits med på ferien. Det skyldes nok det faktum at jeg er meget ubeslutsom og ikke er særlig god til at planlægge outfits til flere dage frem. Jeg er typen der altid skifter mening i sidste øjeblik og tager kun det tøj på, som jeg lige føler for i det moment. Derfor besluttede jeg mig for at pakke noget tøj med, som jeg med stor sikkerhed vidste at jeg ville hoppe i uden de helt store tøjkriser.

Det var alt for denne gang! Hav en rigtig dejlig mandag <3

Knus
Steph

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min uge i paradis