Ugen der gik og tanker om studiestart

Hår rutine – få langt og lækkert hår

Reklame for HAIRCARE

“Hvilke extensions bruger du?” “Gud, er det dit eget hår?” “Hvordan kan du have så langt og sundt hår?”

Dette er (uden nogen form for pral) spørgsmål, som jeg har fået tonsvis af de seneste par år. Jeg har lige så længe jeg kan huske altid haft langt, glat hår. Jeg har aldrig haft brug for glattejern (læs her undtagelse fra poptiden, hvor jeg gennemglattede et i forvejen glat hår) Heldigvis varede denne trend ikke længe og i dag kan det tælles på én hånd hvor mange gange jeg glatter det på ét år. Jeg bruger heller ikke hårtørrer, da jeg foretrækker at lade mit hår lufttørre i stedet. Men hvad gør jeg egentlig for at passe og pleje mit hår? Det er dét jeg vil fortælle om i dette indlæg.

“Hvor ofte vasker du dit hår?”
Jeg vasker sædvanligt mit hår hver 2. dag. En gang imellem kan jeg godt strække den til 3. dagen, men så kræver det en omgang tørshampoo og hårelastik. Jeg synes personligt at fedtet hår er noget af det værste og hvis jeg føler at mit hår er bare en anelse fedtet, så ryger det op i en hestehale.

“Hvilke produkter bruger du til vask?”
Jeg har ingen specifikke brands jeg bruger til at vaske mit hår. Min fremgangsmåde består af shampoo også bruger jeg faktisk hårkur hver gang jeg vasker mit hår. Jeg føler at mit hår fungerer bedre, når jeg bruger hårkur fremfor almindelig balsam. Efter badet putter jeg olie i håret og lader det som førnævnt lufttørre.

“Gør du ellers noget for at pleje dit hår?”
De sidste par måneder har jeg tilføjet HAIRCARE til min hår rutine. HAIRCARE er et kosttilskud jeg har taget to gange dagligt. Jeg har taget pillerne sammen med mine resterende kosttilskudspiller, som jeg indtager sammen med min aftensmad. (Jeg er nemlig typen der hurtigt kan blive stresset og glemme den slags om morgen)

Kosttilskuddet HAIRCARE indeholder b.la. ølgær, som specielt er godt for både huden, håret og negle. Det som HAIRCARE gør er, at det hjælper én med at få det optimale ud af sit hår, ved at tilføre næringsstoffer til udvikling af nyt hår. Det er nemlig svært at tilføre næring til færdigudvokset hår, hvorfor HAIRCARE er med til at udvikle et stærkt hår.

Hvorfor begyndte du på HAIRCARE?”
Som jeg har nævnt tidligere er der en række ting jeg ikke gør for at passe på mit hår, som at glatte og tørre mit hår. Jeg ønskede at gøre noget for at passe på det og takkede derfor ja til at teste kosttilskuddet. Det faldt mig naturligt ind at påbegynde kuren, da jeg i forvejen supplerer min diæt med kosttilskud og to piller til eller fra gør ikke nogen forskel. Jeg ved ikke med dig, men jeg elsker tanken om at gøre noget godt for min krop og især tanken om at gøre noget godt for mit hår gør mig ekstra glad! Specielt ovenpå sommerferien med massere af saltvand og sollys, er jeg ikke i tvivl om at mit hår har nydt godt af at få et ekstra boost med HAIRCARE. Efter 1,5 måned synes mit hår allerede at være sundere og som ekstra gevinst er mine negle blevet væsentligt stærkere – finally! (Det skal siges de altid har været utrolig bløde og tilbøjelig til at knække konstant) Jeg kan derfor kun anbefale HAIRCARE til dig som vil give dit hår et ekstra boost!

Så for at oppusmere her til sidst, er der tre overordnede ting som indgår i min hår rutine:

  1. Ingen eller sjælden brug af glattejern, hårtørrer mv.
  2. Vask hver 2.-3. dag samt brug af hårkur ved hver vask og daglig brug af hårolie.
  3. Supplere med HAIRCARE kosttilskud for at udvikle et sundt hår stærkt hår.

 

Hvis du selv vil teste HAIRCARE (hvilket jeg VARMT kan anbefale) og give dit hår en hjælpende hånd, så kan du købe produktet HER. Normalprisen for HAIRCARE er 299,- men lige nu kan du købe kosttilskuddet til kun 199,-
Med en god hår rutine og HAIRCARE som kosttilskud, er du sikret et lækkert og sundt hår!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ugen der gik og tanker om studiestart