Hår rutine - få langt og lækkert hår

Study break: The Body Shop Event #enchantedbynature

 

Hold nu op hvor er det efterhånden længe siden jeg har udgivet et blogindlæg. Det slog mig faktisk først for alvor i går, at det snart måtte være på tide at jeg giver et blogindlæg, so here we go!

I går var nemlig første gang siden studiestart, at jeg havde lidt tid til andet end studierelateret gøremål. Som du sikkert allerede har set, var jeg til event hos The body Shop i går morges. Jeg blev præsenteret for efterårs- og julekollektionen #enchantedbynature og fik den gode nyhed om at målet for underskriftsindsamlingerne er nået! (Hvis du ikke ved hvad jeg taler om, kan du læse mere om det i indlægget HER)

Det var virkelig skønt at få et lille break fra studiet og have tankerne et andet sted for en stund, inden jeg igen skulle bruge eftermiddagen henne på skolen. Skæbnen ville at passede ind i min travle kalender og at jeg derfor kunne afsætte et par timer til at netværke og mingle med andre bloggerpiger. Sandheden er nemlig den, at jeg har haft hamrende travlt med mit nye studie og ikke har haft tid til meget andet siden jeg startede. Men hvis jeg skal være ærlig, så er det slet ikke nogen dårlig ting – for jeg elsker at have fået en rigtig hverdag igen!

Jeg vil rigtig gerne udgive et dybdegående indlæg omkring mine tanker om mit nye studie, men det må blive en anden god gang! Hvis der er noget du gerne kunne tænke dig at høre mere om, evt. i forbindelse med dette, så er du mere end velkommen til at sende en mail eller DM over Instagram <3

Tak for denne gang. Hav en rigtig dejlig dag <3

knus, Steph

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hår rutine - få langt og lækkert hår