Skære omkostninger kan øge din indkomst

Som et arbejde i hjemmet mor kender jeg værdien af en aftale. Enhver smart business person ved, at den bedste måde at tjene penge at spare penge.
For nylig afslutter min mand karrieren 9 til 5 lønnede at arbejde hjemmefra med mig. For at afgive indeværende måtte vi tage et godt langt kig på vores typiske udgifter og bestemme, hvad vi kunne gøre for at reducere vores omkostninger.
Vi indså hurtigt, hvor mange penge er brugt for at tjene penge. En hurtig bladre gennem vores køleskab afslørede en livsstil i hast. Næsten vores hele kost bestod af tilberedte fødevarer. Vi lavede en pagt til skiftes madlavning måltider og frysning rester at se hvor mange penge vi kan gemme.
Hvad vi fandt ud af er, at det var faktisk nemt at skære vores købmand regningen i halv på et konsistent grundlag, simpelthen ved at forberede vores måltider! Det kan ikke tage en raket videnskabsmand for at regne at en ud, men det var chokerende for os at se, hvor mange penge vi havde brugt simpelthen for bekvemmeligheden af hurtige måltider til at støtte vores ubalanceret, hurtig tempo livsstil.
Mad, der kan have været spildt i fortiden er nu kilden til et eller to flere måltider. Vi fryse en masse mad, så det føles ikke så meget lyst til at spise rester og når vi handler vi lede efter tilbud. Faktisk finder vi, at vi spiser sundere så nogensinde og helt sikkert nyde kvaliteten af vores måltider mere.
En af mine foretrukne måder at spare penge bruger online kuponkoder. Når jeg nødt til at købe nogen vare til mit hjemmekontor, fødselsdag gaver, tøj til børn osv. Jeg lave altid en ransage nemlig en kuponkode først. Du vil blive overrasket over hvor mange handlende at du shop fra regelmæssigt faktisk tilbyde kuponer til gratis fragt, 10 – 20% off din hele Køb mv.
Hvis du vil bruge en kuponkode, blot besøge et websted, der bærer dem som og finde den butik, du planlægger at shoppe på. Hvis der er en kode bemærkede, Sørg for at kopiere det ned, hvis du bliver bedt om det, når du går til at betale for din ordre. Generelt dog kuponkode er indlejret i det link, du klikker på og du vil modtage rabatten simpelthen ved ankomsten til hjemmeside via dette link.
En anden stor kilde til besparelser… benzin! Min mand havde pendling to timer om dagen, fem dage om ugen. Benzintanken blev fyldt på en ugentlig basis. Da han har arbejdet fra hjemmet, fylde vi tanken kun i meget sjældne tilfælde. Vores ture er korte og sjældne.
Vi blev også meget bevidst om vores energiforbrug. At slukke lys blev religion. Varmt tøj er obligatorisk før selv overvejer at tænde for varmen.
Skæring udgifter er en yderst rentabel måde at hjælpe med at gøre dine virkelige drømme til virkelighed. For os var det, at vi begge kunne ‘arbejde-at-home forældre’. For mig er det den ultimative amerikanske drøm. At du kan det betyde besparelser for en ferie, du aldrig troede at du havde råd, eller afdrage gælden, der ellers kunne have taget år.
Find måder at reducere dine udgifter og du har straks øget din indkomst! Happy besparelser!

7 thoughts on “Skære omkostninger kan øge din indkomst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.