Stop spild, svindel og misbrug

Hvert år, virksomheder afskrivning seks procent af indtægterne til spild, svig og misbrug. Men hvorfor ville ledere smide alt det hårdt tjente penge når der er en pålidelig måde at eliminere spild, svig og misbrug ved hjælp af regnskabspraksis & procedurer til at oprette interne kontrolelementer. Interne kontroller fjerne uerholdelige fordringer; forhindre tyveri eller underslæb; optimere lager; og stop spild, svig og misbrug. Udnytte blot en enkelt kontrol vil tilføje rigtige penge på bundlinjen hver måned.
Søg nemt tilpasses MS-WORD-filer til at spare tid
Du kan hurtigt og nemt udvikle tilpassede procedurer og interne kontroller for organisationen, uanset hvilken størrelse det er. WORD-skabeloner reducere stress af at skrive klare interne kontroller, politikker eller procedurer; af Bo sent på kontoret til forskning “bedste praksis” eller bekymre sig over hvad format at bruge.
Bruge færdig tekst af brancheeksperter
Det er meget nemmere at redigere færdig kontrol end for at udvikle dem fra bunden. Lad erfarne CPAs, revisorer og business proces eksperter tror gennem trin for hver procedure eller form. Gem derefter endnu mere tid ved hjælp af de resulterende indhold, at tekniske forfattere har redigeret i MS-WORD i stedet for genindføres teksten.
Afgørende procedurer ressource bruges af tusindvis
Regnskabspraksis og procedurer er en sådan afgørende ressource bruges af tusindvis af ledere og ledere for at styrke deres finansielle transaktioner. Sådan en manual indeholder en introduktion til regnskabsføring, en forklaring på hvordan du opretter din egen controllere manual, et eksempel på en komplet skrevet manuel, rigelig politikker, procedurer og former for de mest almindelige processer (indtægter, kontanter, aktiver, indkøb og administration), en detaljeret indeks til hvert nøgleord, sætning og forordning anvendes, plus en Guide til underslæb forebyggelse.
Eksempler for hver ejer eller Executive
Hver måned ledere deler deres historier om opfylder deres revisorer med nye kontrolelementer for øget indtjening i deres virksomhed, og hvor meget tid blev gemt. Så hvis du ønsker at øge overveje overskuddet i din virksomhed så en Accounting politikker & procedurer manual.
Hjælpe din virksomhed vokse nu
Kan du råd til at lade en enkelt ædle timen passere uden at finde ud af hvad politikker og procedurer kan gøre for din virksomhed?

2 thoughts on “Stop spild, svindel og misbrug

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *