Studerende lån tilbagebetaling tips

USA fonde har hovedkvarter i Indianapolis. Det årligt garanterer $9.000.000.000 i uddannelse lån i alle 50 stater. Det er garanten for Alaska, Arizona, Hawaii, og Stillehavsøerne, Indiana, Kansas, Mississippi, Nevada og Wyoming. USA fonde har en fire trin forslag til at tilbagebetale studielån. De amerikanske fonde beder de studerende om at forberede sig i god tid på at tilbagebetale deres lån.

Studerende har en respitperiode på seks måneder, før deres første lån betaling er forfalden. Studerende tage lån fra den føderale familie uddannelse Loan program. Carl C. Dalstrom USA midler præsident og administrerende direktør siger, at en lille planlægning og starter på den rigtige vej gør lånet tilbagebetaling let. Der foreslås følgende fire trin:

1. Find den rigtige mængde, der skal tilbagebetales. Studerende normalt ikke er klar over alvoren af et lån. En fuldstændig registrering skal opretholdes. De långivere og skolen gør holde minde de studerende om lånet. Disse papirer skal arkiveres omhyggeligt. Det rigtige beløb skal beregnes.

2. Find den rigtige mængde af den månedlige rate, der skal tilbagebetales. For at beregne det beløb, der skal betales månedligt, bør den årlige startløn opdeles med 12, derefter multipliceres resultatet primebanks.org med 0,08 og også af 0,01. Dette vil give en maksimal rækkevidde for tilbagebetaling. Kandidater med en løn på $25.000 kan tillade sig at betale et månedligt lån betaling på ikke mere end $167 til $208.

3. plan lægge og udtænke en tilbagebetalings strategi. Mange online studerende lån regnemaskiner er til rådighed. Den studerende kan tage hjælp fra disse regnemaskiner og finde det beløb, der skal tilbagebetales hver måned. Standard tilbagebetalingsplanen er generelt taget op af mange studerende. I dette hele beløbet er opdelt i lige 10 månedlige rater. Der findes også fleksible lån til tilbagebetaling. Sommetider flere lån er forenet i et enkelt lån og tilbagebetalingsperioden forlænges. I dette tilfælde er renten afgjort lavere, men den samlede beregnede rente er faktisk mere.

4. de studerendes opholdssted bør være kendt af långiver og skolen. Studerende flytter væk til et andet sted, hvor de er ansat. Ændringen af adresse skal anmeldes til långiver og skolen. Dette er for at forhindre den studerende-lånet misligholdelse. I tilfælde af upassende oplysninger når långiverens meddelelse ikke til den pågældende studerende, og dette kan føre til misligholdelse af lånet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.